torsdag den 11. maj 2023

Workshopspræsentation: Siri og Sebastian går amok med karvsnit og farver


Den anden sidste workshop til Snittefest 2023 kommer her: Det er os en glæde at byde endnu to repræsentanter for vores vores broderland velkommen. Sebastian Ungh og Siri Knävelsrud.

Sebastian og Siri vil stå for en spændende workshop hvor der arbejdes med dekoration af trægenstande - skeer, skåle, etuier, møbler osv. 





I vil blive guidet igennem grundlæggende karvsnit, samt nogle uortodokse metoder. 

I kommer til at nørde lidt i forskellige malingstyper, teknikker til at male med og andre måder at tilføre træ farve. Hvis dine træting trænger til at blive piftet op med lidt farve og figur- så er dette workshoppen for dig. 


Siri og Sebastian danner par privat og har mødt hinanden gennem arbejdet med træsløjd. De bor I Malmø hvor de snitter så snart de har muligheden for det. De har begge stor erfaring med at arbejde med frisk træ og afholder begge kurser i snitning - hver for sig og sammen. Siri arbejder fuld tid som sløjdlærer og Sebastian er begyndt at studere (til sløjdlærer). De er begge meget optagede af forskellige dekorationsteknikker, eksperimenterer med maling og karvsnit. Det ses tydeligt i deres arbejde. 



Medbring din almindelige snittekniv og hvis du har nogle små special knive er de rigtig gode at have ved hånden. 

Medbring gerne færdige træting (skeer, krympedåser, smøreknive osv.), som du kan dekorere undervejs.


Eller på deres individuelle profiler, som der linkes til igennem siden fra linket. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar