mandag den 10. august 2015

SÅ ER DET LIGE OP OVER
Så er det i næste weekend at arrangementet løber af stablen og vi arrangører glæder os til at se jer deltagere og workshopholdere. Vi føler os overbeviste om, at det nok skal blive godt. Selv vejret tegner til at blive i toppen.

De tilmeldte skulle alle gerne allerede have modtaget en mail fra Frank med praktiske oplysninger, men her er et lille opkog for en sikkerheds skyld.

Det er ikke tilladt for offentligheden at køre i bil helt ind til Boserupgård Naturcenter. Vi henviser til parkeringspladsen, der findes på gps via adressen Boserupvej 100.

Som noget særligt har vi fået lov til at køre ind med bagage fredag mellen kl. 17 og 18. Derefter skal bilerene returneres til omtalte parkeringsplads.

Vi taler allerede om SNITTEFEST 2016! Derfor vil vi bede jer hjælpe os med at udfylde det evalueringsskema vi udsender umiddelbart efter at arrangementet i år af afviklet.

Vær ligeledes opmærksom på den lille opgave vi stiller jer alle:

Vælg et og kun et digitalt foto af det du finder væsentligst af det du har arbejdet med ved arrangementet. Send det til stig.vellerup@gmail.com i løbet af den efterfølgende uge. Så bliver disse foto lagt her på bloggen til fælles fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar