onsdag den 19. februar 2020

Jonas Als

Jonas Als - Skeer og dekorativt finish/Spoons and decorative finish

Jonas er fuldtidsløjter og arbejder bl.a. med flere Michelin restauranter og det danske kokkelandshold.
Derudover er Jonas ambassadør for Tormek og Morakniv i Danmark. 
Jonas is a full time woodworker. He works with several Michelin star restaurants as well as the Danish national cooking team.
Jonas is also the ambassador for Tormek and Morakniv in Denmark. 


Skeer / Spoons
På denne workshop lærer du hvordan man hugger en ske ud med økse og snitter den færdig til tørringsstadiet. Hvordan man laver et flot finish på skeen der er tørret færdig, og klar til de afsluttende snit. Du får alle Jonases bedste fifs til at få de flotte symmetriske facetter og små detalje snit. Der vil også være en smule slibeteknik da det selvfølgelig er vigtigt med en skarp kniv. 

On this workshop you wil learn how to axe out the spoon blank and finish the carving with knife so the spoon is ready for drying. Also how you finish off the spoon once its dried and make the final cuts. You will get all of Jonas's best tricks to making goodlooking symetrical facets and small detail cuts. There will also be a bit on sharpening as a sharp knife is of course essential. 


Dekorativ finish og karvsnit / Decorative finish and chip carving
På denne workshop lærer du hvordan man laver små dekorative snit med kniv på skeer, spisepinde etc. Vi skal også arbejde med slibeteknik da denne process kræver super skarpe knive. 

In this workshop you will learn to make small decorative details with the knife on spoons, chop sticks etc. We will also be working on sharpening as this process demands really sharp knifes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar