onsdag den 26. januar 2022

Familieworkshop

Det er med stor glæde at vi kan præsenterer årets familieworkshop.
Snittefesten er både for de erfarne snittere, men formålet er også at introducere nye til snitning.
 
Snitte Mads (det er hvad de lokale kalder Mads Høg hjemme på hans boplads)

Mads er pensionist og brænder for at andre, specielt børn får den gode oplevelse at snitte. Mads har i flere år haft snitteværksted på Himmelbjerget i forbindelse med bjergets sommeraktiviteter for børn. Ligeledes har Mads jævnligt snittet sammen med forskellige spejdergrupper, haft snitteværksted når der har været landsby festival samt snittet skeer med 4. klasse på den lokale skole. Endelig har Mads også undervist nogle gange på kurser for Håndværk- og Design lærere i Østjylland.



Workshoppen
Mads vil sammen med børnene snitte fugle, ræve, blyanter, skeer, børster, mm. Der snittes i tørt lindetræ der er rigtig behageligt at snitte i for børn og det får en meget fin overflade når det afslutningsvis slibes med sandpapir og får voks. 
Alt efter om børnene har snittet før eller det er første gang, bliver der taget individuelt hånd om den enkelte, så alle får en god oplevelse og nogle fine ting med hjem.
Sikkerhed er en naturlig del af det at snitte, derfor sidder børnene på stubbe der passer til børn, aviser til at have over benene, forebyggende plaster og knive der er egnede. Herudover laver vi også indimellem små øvelser for fingre og skuldre så de ikke bliver ømme.
Alle kan deltage, men børn under 9 år skal følges med en voksen.
 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar